В Доброполье полицейские помогли супругам пенсионерам, которые стали заложниками собственного дома

Переглядів: 1882 0 31.01.2017 в 10:00:37 Новини поліції
В Доброполье полицейские помогли супругам пенсионерам, которые стали заложниками собственного дома

Через власну необачність літня сімейна пара не змогли відімкнути двері власної квартири, але поліцейські оперативно відреагували на їхнє повідомлення на 102 і швидко звільнили стареньких із «побутового полону».

До Добропільського відділення поліції зателефонував місцевий мешканець та повідомив, що в одній із квартир багатоповерхівки двоє літніх людей потребують допомоги. Чоловік розповів, що коли він проходив вздовж дому, почув, як з вікна п’ятого поверху двоє літніх людей кличуть на допомогу. Перехожий відразу зателефонував на 102.

Вже через кілька хвилин на місце події прибула група швидкого реагування Добропільського відділення поліції. В ході з’ясування всіх обставин стало відомо, що у квартирі багатоповерхівки за зачиненими дверима знаходилось подружжя пенсіонерів. Ввечері вони замкнули двері і лягли відпочивати, а на ранок старенькі зрозуміли, що не пам’ятають де поклали ключ від вхідної двері і тепер не можуть вийти на вулицю.

За вказаною адресою правоохоронці викликали працівників МНС. Поліцейським разом з рятувальниками довелось піднятися по пожежній дробині на балкон п’ятого поверху. Потрапивши у середину квартири, працівники ГШР Добропільського відділення поліції допомогли бабусі та дідусю знайти ключі від вхідної двері власної домівки.

Правоохоронці провели профілактичну бесіду з пенсіонерами, та порадили їм зберігати ключі у доступному місті, щоб і чоловік, і дружина знали, де саме вони знаходяться.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх