Як грати в блекджек

Переглядів: 4074 0 14.10.2022 в 21:36:18 Новини підприємств
Як грати в блекджек

Блекджек — це проста, але захоплююча карткова гра, у якій гравець протиставляється дилеру, щоб побачити, хто складе найкращу руку, не перевищуючи загальну суму 21. Гравець може виграти двома способами: мати найбільшу суму рук наприкінці роздачі, або не перевищуючи 21, коли це робить дилер. Розгляньте це як гру в курку з картами.

Правила блекджека для гравця та дилера дещо відрізняються. Дилер повинен грати за фіксованим набором правил і завжди матиме всі тотали 17 або вище, але зобов’язаний грати за всіма тоталами 16 або менше. Гравець має більшу гнучкість у своїй стратегії гри в блекджек і може стояти або виграти будь-який тотал. Однак є заковика; гравець повинен прийняти рішення щодо гри до того, як дилер візьме додаткові карти. Давайте розглянемо порядок гри в роздачі:

Щоб почати роздачу, гравець робить ставку. Гравець і дилер отримують по дві карти. Гравець бачить лише одну з карт дилера; друга карта дилера залишається закритою. У блекджеку карти з номерами вважаються номіналом. Королі, дами та валети вважаються 10.

Тузи коштують 1 або 11 залежно від загальної суми роздачі. Туз і карта номіналом 10 у початковій роздачі складають блекджек, який заплатить 3:2, якщо у дилера також немає блекджека. Якщо ні в гравця, ні у дилера немає блекджека, гравець матиме першу можливість покращити свою руку. Гравець може вирішити вдарити, стояти, подвоїти або розділити.

Після завершення дій гравця настає черга дилера брати участь, доки він не набере 17+ або не перевищить 21. Гравець виграє, коли дилер перевищить 21 або маючи вищий із підсумкових роздач. Якщо гравець і дилер завершують з однаковою сумою, роздача вважається пушом, і жодна сторона не виграє чи не програє.

Параметри ігрового процесу

На відміну від жорстких правил дилера, гравець має деякі унікальні варіанти, які він може вибрати під час розіграшу своєї руки. Гравець може:

Подвоєння: після подвоєння початкової ставки гравець отримає одну додаткову картку. Гравці найчастіше подвоюють із сумою 10 і 11, коли відкрита карта дилера вказує на слабку руку.

Спліт: гравці роблять додаткову ставку такого ж розміру, як і початкова ставка, і можуть розділити свою стартову пару (карти однакової вартості) на дві руки. Гравці матимуть можливість вдарити, стояти, подвоїти або повторно розділити додаткові пари, створюючи загалом до 4 унікальних рук. Єдиним винятком тут є тузи. Під час розділення тузів кожна рука отримує лише одну карту, а додаткові тузи не можна повторно розділити.

Стенд: Залишайтеся на поточному тоталі. Більшість гравців залишатимуться на сумі 17 або більше. Іноді гравці будуть мати загальну суму роздач, нижчу за 17, тому що вони знають, що дилер повинен буде зробити нічию до суми, яка здається такою, що може легко програти.

Удар: витягніть одну або кілька додаткових карт. Витягування карт може покращити загальну кількість рук гравця, але іноді призводить до програшу, коли загальна сума рук гравця перевищує 21.

Здача: під час початкової роздачі гравець, якому не подобається його рука, матиме можливість відмовитися, відомий у блекджеку як здача. Коли гравець здається, він отримає відшкодування в розмірі половини початкової ставки, і він втратить свою здачу, щоб зробити нічию, щоб покращити свою руку. Рішення про здачу повинно бути прийнято до того, як гравець зробить будь-яку з перерахованих вище дій (відразу після початкової роздачі).

Страхування

Страхування пропонується гравцеві, якщо у дилера є туз як відкрита карта. Оскільки дилер має пристойні шанси мати карту номіналом 10, гравцям пропонується додаткова ставка, за якою вони можуть придбати страховку від того, що у дилера буде блекджек. Страховка виплачується 2:1. Якщо у гравця є блекджек, коли у дилера є туз, гравець може вирішити завершити роздачу, взявши рівні гроші (виплата 1:1), перш ніж дилер перевірить його закриту карту.

Поради та підказки

Найгірші карти дилера — 3-6. Коли у дилера є середня карта, існує велика ймовірність, що від дилера буде потрібно взяти, і загальна сума його рук перевищить 21. Гравець не тільки повинен шукати можливості збільшити свою ставку, коли у дилера є слабка карта, але й також може залишатися на слабшій сумі рук і давати дилеру можливість програти.

Подвоєння та розділення — це дві найбільші зброї, які є в арсеналі гравця. Блекджек — одна з небагатьох ігор, де гравці можуть додати гроші до своєї початкової ставки, якщо вони мають математичну перевагу. Подвійні можливості помітити досить легко; якщо карта з 10 значеннями покращить руку гравця до 20 або 21, а дилер має слабку верхню карту, гравець повинен подвоїти майже кожного разу.

Хоча будь-яку пару можна розділити, не всі пари слід вважати кандидатами на розділення. Кілька карток має загальну суму 20, що є занадто сильною сумою, щоб зруйнувати шанс отримати дві гірші руки, і 5,5 потрібно подвоїти, а не ділити. Є дві пари, які завжди слід розділяти: тузи і вісімки. Поділ A, A дає вам два шанси отримати 21, а поділ 8,8 дає вам математично кращі шанси на перемогу, ніж нічия до 16.

Іноді в онлайн казино Україна вам доведеться вибирати між двома варіантами, які вам не подобаються. Ніхто не любить ламати, а потім дізнаватися, що дилер мав 6 у лузі менше 10, але ви не повинні боятися правильно грати, навіть якщо це не завжди виграє.

Переконайтеся, що розмір вашої ставки залишає вам достатньо місця для поділу та подвоєння, коли з’являться можливості. Немає нічого гіршого, ніж закінчитись кошти та вдарити 11 замість подвоєння, лише щоб отримати 21, який не може програти!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх