Добропольские правоохранители задержали женщину, которая совершила кражу у своей соседки + ФОТО

Переглядів: 1942 0 25.11.2016 в 08:30:28 Новини поліції
Добропольские правоохранители задержали женщину, которая совершила кражу у своей соседки + ФОТО

42 – річна місцева жителька, зірвавши замок, проникла у домоволодіння своєї односельчанки, звідки викрала м’ясорубку, молоток, сокиру та дві пічні плити. Свою здобич зловмисниця планувала продати, однак здійснити задумане їй не вдалося.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулася 41-річна місцева жителька, яка повідомила, що невідома особа, викрала у неї з дому м’ясорубку, сокиру, молоток та дві пічні плити.

Правоохоронці одразу виїхали на місце злочину. В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що до крадіжки майна може бути причетна одна із сусідок потерпілої. При перевірці інформація підтвердилась.

Як з’ясувалось, вже через пару годин після крадіжки, 42-річна сусідка потерпілої, пропонувала односельчанам придбати в неї вищевказані викрадені речі.  

Правопорушниця у скоєнні злочину зізналась. Жінка пояснила, що скоїла крадіжку, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння. Вона знала, що у домі нікого не має, тому і проникла всередину, аби щось поцупити та продати.

Викрадене майно вилучено та направлено на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує до 6 років позбавлення волі.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх