Добропольские полицейские устроили для школьников познавательный тур-знакомство с представителями различных профессий + ФОТО

Переглядів: 1476 0 10.05.2017 в 14:30:41 Новини поліції
Добропольские полицейские устроили для школьников познавательный тур-знакомство с представителями различных профессий + ФОТО

Як працюють співробітники поліції, чим займаються працівники виконавчої служби та як організована робота пожежників дізнались учасники «Ліги майбутніх поліцейських» та школярі Добропільського району під час зустрічі з представниками цих професій.

Тур-знайомство з представниками різних професій розпочався із знайомства з роботою поліції. Юних гостей спочатку запросили до музею, який розташований в Добропільському відділенні поліції. Інспектор ювенальної превенції Юлія Мурашко розповіла хлопчикам та дівчатам багато цікавого про становлення і розвиток правоохоронних органів, здобутки працівників поліції.

Далі юні гості познайомились із особливостями роботи кожної служби поліції. Особливий інтерес викликало у дітей знайомство з правоохоронцями, які працюють в ізоляторі тимчасового тримання. Школярі дізнались, що ізолятори є спеціальними установами для виконання завдань по забезпеченню належної охорони затриманих осіб, запобіганню можливому ухиленню від органів досудового розслідування та суду. Також юні гості познайомилися з режимом та умовами тримання осіб в ізоляторі, побачили своїми очима камери тримання, камери для обшуку та побували в кімнаті, де проводяться слідчі дії.

Потім представники виконавчої служби розповіли дітям про особливості своєї роботи.

Далі правоохоронці запросили школярів в місцеву пожежну частину, щоб діти мали можливість побачити як організована праця представників цієї професії. Юним гостям продемонстрували чергову частину, куди надходять сигнали SOS. Далі дітей запросили в пожежне депо, оснащене найсучаснішою технікою, призначеною для гасіння пожеж, як приватних, так і висотних будинків. Співробітники частини продемонстрували школярам прийоми пожежогасіння і розповіли про наслідки необережного поводження з вогнем. Дітям показали предмети бойового одягу, пожежно-рятувальний інвентар, продемонстрували пожежну сирену і сигнал тривоги, а також дозволили посидіти у кабіні пожежного автомобіля.

В кінці заходу діти ділились один з одним своїми враженнями, адже за один день вони відразу познайомились з трьома різними професіями, які завжди тісно взаємодіють.

«Мені дуже сподобався такий тур-знайомство, я багато нового і цікавого дізналась відразу про три професії. Найбільше сподобалась робота чергової частини поліції, адже саме працівники цієї служби дізнаються про всі правопорушення першими і саме вони направляють наряди на допомогу людям. Це дуже відповідальна робота, напевно, я б хотіла саме там і працювати», - поділилась своїми враженнями учасниця добропільської «Ліги майбутніх поліцейських» Юлія.

Покровський відділ поліції

Донецької області


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх