Добропольские полицейские выявили двух брошенных детей

Переглядів: 2091 0 22.02.2017 в 12:00:26 Новини поліції
Добропольские полицейские выявили двух брошенных детей

Діти блукали по вулиці занедбані і голодні, вже кілька днів хлопчики не бачили своїх батьків. Вже не вперше горе-батьки залишали малечу, а самі десь розважались і зловживали спиртними напоями. Наразі діти перебувають у дитячому центрі соціально-психологічної реабілітації. Подальшу долю малечі вирішать соціальні служби.

Співробітники ГШР Добропільського відділення поліції під час чергового виклику помітили на вулиці м. Білозерське двох малолітніх хлопчиків 5 та 10 років, які самостійно гуляли по вулиці. Зупинившись та поспілкувавшись з дітьми, поліцейські з’ясували, що вже кілька днів хлопчики не бачили своїх батьків. Діти проживали вдома самі, а їх батьки десь розважались. Обидва хлопчика були голодні та мали неохайний вигляд, одежа малечі була брудною.

Правоохоронці доставили дітей у відділення поліції, для з’ясування всіх обставин. Як вияснилось, батьки хлопчиків зловживають спиртним, і вже не вперше залишають дітей вдома без нагляду. Поліцейські виїхали за місцем проживання хлопчиків, однак вдома вони нікого не  застали. Навіть наступного дня горе-батьки так і не звернулись до поліції, за пиятикою та розвагами вони навіть не помітили, що їх діти зникли.

Співробітники Добропільського відділення поліції направили малечу до дитячого центру соціально-психологічної реабілітації. Подальшу долю хлопчиків вирішать служби у справах дітей та Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Наразі працівники поліції встановлюють місцезнаходження горе-батьків, аби притягнути їх до адміністративної відповідальності за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» КУпАП. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Добропольские полицейские выявили двух брошенных детей


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх