Поліцейські Добропілля розшукали та повернули додому усіх зниклих дітей

Переглядів: 863 0 07.11.2019 в 12:30:07 Новини поліції
Поліцейські Добропілля розшукали та повернули додому усіх зниклих дітей

За 10 місяців поточного року співробітники Добропільського відділення поліції оперативно розшукали та повернули додому 33 неповнолітніх.

З юними втікачами та їх батьками інспектори ювенальної превенції Добропільського відділення поліції провели профілактичну роботу. А, дорослих, які знехтували батьківськими обов’язками притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення». 

Правоохоронці радять батькам: будьте уважними до своїх дітей, беріть активну участь у вирішенні їхніх проблем. Довірливі стосунки між батьками й дітьми – запорука безпеки підростаючого покоління.

Крім того, поліцейські звертаються до громадян: не будьте байдужими до неповнолітніх, які перебувають на вулицях, вокзалах та в інших громадських місцях без супроводу дорослих, особливо в темний час доби! Про всі такі випадки негайно повідомляйте на лінію «102». Можливо, від вашого реагування залежатиме життя й безпека дитини.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх