Добропольские правоохранители рассказали ученикам, как противодействовать буллингу

Переглядів: 1272 0 24.04.2018 в 15:00:30 Новини поліції
Добропольские правоохранители рассказали ученикам, как противодействовать буллингу

Інспектори ювенальної превенції Добропільського відділення поліції провели для учнів 7-9 класів місцевого НВК №7 профілактичну лекцію «Маю право бути собою».

Під час зустрічі із школярами, поліцейські розповіли їм про поняття шкільного боулінгу, пояснили як протидіяти фізичному і психологічному терору щодо дитини з боку однокласників. «Гості в погонах» не обійшли увагою такий важливий аспект цієї теми, як вміння неповнолітніх шукати шляхи виходу зі складної ситуації; а також розказали про навички відповідальної і безпечної поведінки.

«Головне в боротьбі з булінгом - не залишатися осторонь, якщо ти є свідком, і не замовчувати проблему, якщо ти - жертва», - зазначив інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліція Стас Сухоручко.

Правоохоронці закликали підлітків ніколи не замовчувати подібні випадки, а негайно інформувати шкільного психолога, вчителя, батьків, дзвонити в поліцію - 102.

Завдяки добропільськім правоохоронцям учні навчального закладу дізналися, як можна себе захистити і яку відповідальність понесе правопорушник. Також співробітники поліції нагадали дітям їх права і обов'язки, роз’яснили яку відповідальність має нести порушник за вчинення різних видів правопорушень.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх