Добропольская ОГНИ информирует...

Переглядів: 1679 0 18.08.2016 в 03:05:38 Новини податкової інспекції
Добропольская ОГНИ информирует...

Легалізація зайнятості населення  - вимога сьогодення!

Проблема легалізації праці залишається актуальною. Знизивши ставку нарахування єдиного соціального внеску до 22% держава зробила крок на зустріч бізнесу та очікує легалізації робочих місць та підвищення рівня заробітної плати.

Добропільська ОДПІ попереджає, що розмір фінансової відповідальності за допуск роботодавцем працівника до роботи без оформлення трудових відносин складає 30 мінімальних зарплат (розмір мінімальної заробітної плати – 1450 грн.), тобто  - 43500 гривень, розмір адміністративної відповідальності становить від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ці штрафи накладаються не тільки на юридичних осіб, але й на роботодавців – фізичних осіб – підприємців.

Крім цього, працівник не може бути допущений до роботи без укладання трудового договору та повідомлення про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому постановою КМУ від 17.06.2015 №413.

Не ризикуйте! Вимагайте належного оформлення трудових відносин, Забезпечте собі соціальний захист!

Шановні громадяни!

Якщо Вам стали відомі факти порушення трудового законодавства, свої повідомлення Ви можете залишити в скриньках довіри Центрів обслуговування платників Добропільської ОДПІ (м. Добропілля, пров. Європейський, 4) та Олександрівського відділення Добропільської ОДПІ (смт. Олександрівка,                    пл. О. Невського, 3).

 

 

Декларування сільгоспвиробників під контролем податківців

Днями керівництвом Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області на чолі з начальником Аллою Єльниковою проведено зустріч з керівником сільськогосподарського підприємства з питання забезпечення уникнення схем мінімізації податкових зобов’язань, повноти декларування та розрахунків з бюджетом, зменшення від’ємного значення ПДВ по декларації зі спеціальним режимом оподаткування, в результаті якої платнику рекомендовано дотримуватись вимог податкового законодавства, не допускати маніпулювання даними фінансово – господарської діяльності.

 

 

   

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

 

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх