За 10 месяцев текущего года плательщики налогов Добропольского района пополнили бюджет почти на 400 млн гривен

Переглядів: 1615 1 28.11.2014 в 17:03:44 Новини податкової інспекції
За 10 месяцев текущего года плательщики налогов Добропольского района пополнили бюджет почти на 400 млн гривен

       Протягом січня – жовтня 2014 року суб’єкти господарювання, які перебувають на податковому обліку в Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області, сплатили до бюджету 445,9 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ). В тому числі по м. Добропілля перераховано більш 404,3 млн. грн., Добропільському району – більш 18,6 млн. грн., по Олександрівському району – майже 23,0 млн. грн.

       Так, лише у жовтні цього року платники перерахували до бюджету більше 43 млн. гривень ЄСВ.

       Нагадуємо, що на деякі виплати які надаються в натуральній або грошовій формі за рахунок коштів роботодавців, не нараховується єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, а саме:

  • вартість вугілля та вугільних брикетів, безоплатно наданих працівникам в обсягах та за переліком професій,
  • платіж згідно з договорами добровільного медичного та пенсійного страхування працівників і членів їх сімей,
  • витрати на колективне харчування плавскладу річкового, морського та рибопромислового флоту, а також харчування льотного складу цивільної авіації під час виконання завдань польоту, що можуть бути прирівняні до добових витрат, що виплачуються у разі відрядження,
  • витрати на харчування учасників спортивних заходів, у тому числі суддів, на час перебування на спортивних змаганнях та навчально-тренувальних зборах у межах установлених норм,
  • відшкодування працівникам витрат на придбання ними спецодягу та інших засобів індивідуального захисту в разі невидачі їх роботодавцем або вартість виданого згідно з діючими нормами спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджувальних засобів, молока та лікувально-профілактичного харчування.

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 ckamax • 14:52:07, 01.12.2014
И всё в куев...
ComForm">
avatar
Наверх