Чем закончилась отработка по безопасности дорожного движения в Доброполье

Переглядів: 1912 0 26.09.2016 в 02:50:09 Новини поліції
Чем закончилась отработка по безопасности дорожного движения в Доброполье

Автошляхи Покровської оперативної зони знаходяться під посиленою увагою вартових доріг, які проводять комплексне профілактичне відпрацювання з безпеки дорожнього руху. Так за минулу добу спецоперації правоохоронці задокументували 50 порушень Правил дорожнього руху та не допустили скоєння ДТП з постраждалими.

Правоохоронці зафіксували 50 порушень Правил дорожнього руху, серед яких 11 скоєно водіями мототранспортних засобів. Було виявлено 16 громадян, які сіли за кермо у нетверезому стані, та 16 громадян, які керували транспортними засобами без водійського посвідчення та 2 осіби, на транспортних засобах яких були відсутні реєстраційні знаки.

Окрім того, правоохоронцями було зафіксовано порушення правил обгону, 9 – проїзду пішохідних переходів та ігнорування пішоходів, які намагалися перейти дорогу на спеціально відведених місцях. Також задокументували три невиконання вимог дорожніх знаків.

Крім того за час спецвідпрацювання, співробітниками поліції, які забезпечують безпеку дорожнього руху було припинено правопорушення, пов‘язане із незаконним перевезенням наркотичних речовин.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх