В с.Октябрьское местный житель обнаружил ужасную находку

Переглядів: 1689 1 13.02.2016 в 07:40:29 Новини району
В с.Октябрьское местный житель обнаружил ужасную находку
   Сьогодні вранці до служби надзвичайних ситуацій надійшов дзвінок із села Октябрьське про небезпечну знахідку. За словами місцевого  жителя неподалік від дитячого садка з землі виглядав хвостовик міни. На місце одразу виїхав особисто начальник 19 Державного пожежно-рятувального загону головного управління  державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Донецькій області Дмитро Левченко з першим заступником В’ячеславом Зіняком, представники національної поліції.
   На щастя знахідка виявилася небезпечною, але виявилось, що не всі громадяни знають правила поводження з небезпечними знахідками. Тож служба з надзвичайних ситуацій нагадує:
При виявлені підозрілих предметів у жодному разі не чіпайте їх, а тим паче ні в якому разі не намагайтеся їх переміщувати в інше місце. 

   Необхідно відразу повідомити про знахідку  підрозділ Держслужби з НС за телефоном «101», місцеві органи влади, правоохоронців. До прибуття фахівців позначте місце знаходження підозрілих предметів та, по можливості, забезпечте їх охорону.

   Дотримання вище вказаних правил збереже не тільки ваше життя, а й життя багатьох інших людей.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 VADOS • 08:52:29, 13.02.2016
"На щастя знахідка виявилася небезпечною," - не могу разделить радость написавшего данную статью. faint
ComForm">
avatar
Наверх