В Никоноровском лесу дети нашли недетские игрушки + ФОТО

Переглядів: 2044 0 13.10.2016 в 06:30:04 Новини поліції
В Никоноровском лесу дети нашли недетские игрушки + ФОТО

Двоє підлітків, граючи у лісі, знайшли металеві предмети, зовні схожі на бойові пристрої і намагалися їх розібрати. Нащастя оперативно прибувши на місце події правоохоронці встановили, що знахідка не становила загрозу для оточуючих.

56-річний житель села Ніканорівка проходив вздовж лісу та побачив, як підлітки намагалися розібрати якийсь металевий предмет, зовні схожий на бойовий пристрій. Чоловік одразу забрав у дітей даний предмет та звернувся до поліції.

Правоохоронці миттєво виїхали на місце події та викликали вибухотехників. До приїзду спеціалістів правоохоронці взяли під контроль територію виявлення гранати.

Знайдені металеві предмети було вилучено, загроза нейтралізована. Після огляду вилучених предметів за участю працівників вибухотехничної служби було встановлено, що дані предмети не є вибухівкою та не містять всередині заряду, а є футляром з під кисневого протигазу «РП-5».

Одразу після цього, поліцейські разом з вибухотехніками провели у місцевій школі профілактичні заняття на яких розповіли про правила поводження у разі виявлення вибухових предметів. На прикладі кожного виду боєприпасів та зброї поліцейські розповіли дітям про принципи їхньої дії та наслідки, до яких може призвести необережне поводження зі зброєю та вибухівкою.

Шановні батьки! Щоб попередити трагедію, давайте разом проводити з нашими дітьми бесіди про правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.  


В Никоноровском лесу дети нашли недетские игрушки + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх