В городе Белозерское была найдена граната времен Второй мировой войны

Переглядів: 1514 0 11.03.2017 в 11:00:05 Новини поліції
В городе Белозерское была найдена граната времен Второй мировой войны

Предмет виявив перехожий. Чоловік розповів, що боєприпаси побачив під деревом, коли вигулював свого чотирилапого друга та одразу зателефонував до поліції. Наразі гранату вилучено та направлено на дослідження.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя міста Білозерське, який повідомив, що коли він вигулював свого собаку, знайшов під деревом предмет, зовні схожий на гранату.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції та вибухотехнічна служба.

Правоохоронці оточили місце події та провели необхідні заходи, щодо безпечного вилучення та знешкодження предмета, зовні схожого на гранату.

При огляді було встановлено, що під деревом знаходиться корпус гранати Ф-1 часів Другої світової війни. Наразі боєприпас вилучено та направлено на дослідження.

Дане повідомлення зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень Добропільського відділення поліції. Триває перевірка.

У зв'язку із загостренням ситуації у районі проведення антитерористичної операції правоохоронці звертається до громадян з проханням бути пильними та повідомляти про виявлені підозрілі чи вибухонебезпечні предмети та про підготовку до скоєння злочинів.

Особливу увагу поліцейські акцентували на розмові з дітьми. Адже природна цікавість спонукає їх на страшні експерименти. Діти підкладають боєприпаси у багаття, випробують їх на міцність ударами, намагаються розібрати тощо, а такі дії, за правило, закінчуються трагедією.

Боєприпаси ні в якому разі не можна чіпати руками, витягувати з землі або переносити - це небезпечно.

Пам’ятайте, що знешкоджувати вибухонебезпечні предмети мають тільки спеціально підготовлені фахівці піротехнічних груп, які пройшли фахову підготовку та мають навички роботи з „відлунням війни”.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх