В Добропольском отделе полиции провели психологические тренинги с молодыми сотрудниками

Переглядів: 887 0 10.11.2018 в 13:30:41 Новини поліції
В Добропольском отделе полиции провели психологические тренинги с молодыми сотрудниками

Спеціалістами відділу психологічного забезпечення Головного управління національної поліції Донецької області було проведено експрес-діагностику молодих працівників Добропільського, Мирноградського відділень та Покровського відділу поліції.

Особливості службової діяльності працівників поліції, у тому числі постійна зайнятість при виконанні службових обов’язків, стреси та перенавантаження породжують негативні емоції, перенапругу фізичних та психічних функцій організму. Це в свою чергу призводить до зниження ефективності діяльності, створює передумови для виникнення службових конфліктів, непорозумінь з близькими. Все це негативно позначається на стані здоров’я та особистому житті працівників.

Експрес-діагностика – швидка оцінка індивідуально-психологічних особливостей працівників з метою встановлення ступеня їх відповідності вимогам та умовам виконання службових обов'язків. Також важливим аспектом діяльності відділу психологічного забезпечення є супроводження та корекція процесу адаптації молодих фахівців та працівників до умов службової діяльності.

З цією метою з вказаною категорією працівників було проведене тренінгове заняття на тему: «Формування навичок саморегуляції негативних психічних станів працівників Національної поліції». В ході заняття молоді фахівці та працівники вчилися працювати за правилами групи, були поінформовані про основні прийоми та способи саморегуляції при несенні служби.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх