Добропольские правоохранители задержали мужчину, который разгуливал по городу с холодным оружием в кармане

Переглядів: 1374 0 26.02.2017 в 14:30:03 Новини поліції
Добропольские правоохранители задержали мужчину, который разгуливал по городу с холодным оружием в кармане

Співробітники поліції в складі ГШР виявили та вилучили у 34–річного жителя міста Білицьке холодну зброю - кастет. За зберігання заборонених речей правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність.

Під час чергового виїзду за викликом до міста Білицьке співробітники ГШР зупинили підозрілого молодого чоловіка для перевірки документів. В ході перевірки документів та огляду його особистих речей, поліцейські виявили в кишені куртки чоловіка металевий кастет кустарного виробництва.

Правопорушником виявився 34-річний мешканець міста Білицьке, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Зі слів затриманого кастет він виготовив власноруч, а носив із собою холодну зброю виключно для самозахисту.

Саморобний кастет було вилучено та направлено на експертизу. Наразі триває досудове розслідування.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.263 «Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу» Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх