У Добропiллi виділили кошти на виконання заходів з боротьби з пандемією

Переглядів: 1003 0 26.03.2020 в 07:30:13 Новини місцевої влади
У Добропiллi виділили кошти на виконання заходів з боротьби з пандемією

Відбулась чергова 69 сесія міської ради. Депутати розглянули та прийняли відповідні рішення по 16 питанням порядку денного. Зокрема, з міського бюджету було виділено 170 тисяч гривень на виконання заходів з боротьби з пандемією. 70 тисяч гривень отримає Центр первинної медико-санітарної допомоги (поліклініки та амбулаторії) на придбання дезінфікуючих засобів, засобів захисту для співробітників, тест-смужок  для виявлення грипу та пульсоксиметрів.

Обласному комунальному підприємству Добропільській лікарні інтенсивного лікування виділено 100 тисяч гривень на придбання засобів захисту для співробітників та дезінфікуючих засобів. Нагадаємо, що на сесії міської ради, яка відбулась у лютому цього року, лікарні було виділено кошти на придбання кисневих концентратів та тест-смужок для виявлення грипу.

Варто зазначити, що в Донецькій області карантинними закладами охорони здоров’я визначено Мирноградську інфекційну лікарню, Костянтинівську інфекційну лікарню для мешканців півночі області, на півдні – Маріупольську міську лікарню №4 та лікарню швидкої допомоги.  

Також в «Різному» було розглянуто петицію «Щодо виділення коштів та закупівлі для сімейних лікарів та лікарів Добропільської лікарні інтенсивного лікування експрес-тестів для діагностування коронавірусу COVID – 19 у кількості 500 шт.», яка набрала 117 підписів. На жаль, на сьогодні придбання експрес-тестів на COVID – 19 в Україні неможливе через їх відсутність.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх