Временные работы для жителей Доброполья – одно из направлений сотрудничества работодателя и службы занятости

Переглядів: 1046 0 27.01.2019 в 12:30:51 Центр зайнятості
Временные работы для жителей Доброполья – одно из направлений сотрудничества работодателя и службы занятости

23 січня начальник відділу взаємодії з роботодавцями Добропільського міського центру зайнятості Валентина Гончарова та провідний фахівець відділу Наталя  Стряпча відвідали ТОВ ТБ "Будматеріали".

Під час зустрічі Валентина Гончарова зупинилася на можливості організації робіт тимчасового характеру у 2019 році, які дають можливість залучення клієнтів служби зайнятості до виконання тимчасової роботи,  придивитись до співробітників та обрати працівників для постійної роботи.   

Фахівці  служби зайнятості  розповіли роботодавцю, що на оновленому веб-порталі  Державної служби зайнятості  є можливість:

 -  створення персонального електронного кабінету роботодавця та безробітного;

 - перегляду вакансій роботодавців та резюме шукачів роботи, корисної інформації та анонсів проведення заходів;

 - використання профорієнтаційної платформи для молоді та населення.  

Також  роботодавця було проінформовано  про  компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування та  компенсації витрат  роботодавцю на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів зареєстрованих безробітних з числа ВПО,  діючі  грантові програми, можливість професійної підготовки фахівців під замовлення роботодавця,  використання форми задоволення потреб роботодавців та шукачів роботи – рекрутинг. 

Результатом зустрічі стала домовленість про подальшу співпрацю, в тому числі і в напрямку організації тимчасової зайнятості.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх