Центр занятости г.Доброполья: компенсация работодателям– весомый стимул для создания новых рабочих мест

Переглядів: 1121 0 24.07.2018 в 14:00:32 Центр зайнятості
Центр занятости г.Доброполья: компенсация работодателям– весомый стимул для создания новых рабочих мест

20 липня 2018 року у приміщенні Добропільського міського центру зайнятості відбулась робоча зустріч начальника відділу взаємодії з роботодавцями Валентини Гончарової з роботодавцями.

Добропільський міський центр зайнятості тісно співпрацює з роботодавцями: консультує, надає допомогу у підборі працівників, компенсує роботодавцю за створені нові робочі місця для працевлаштування безробітних єдиний соціальний внесок та компенсує витрати роботодавцю на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів зареєстрованих безробітних з числа ВПО.
Під час зустрічі Валентина Гончарова детально зупинилася на компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальообов’язкове державне страхування та компенсації витрат роботодавцю на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів зареєстрованих безробітних з числа ВПО. Вона також наголосила, що потрібно окремо звертати увагу на заробітну плату, умови праці та вимоги до працівників, які приймаються на роботу.

Шановні роботодавці, якщо Ви приймаєте на новостворені робочі місця безробітних громадян з числа соціально-незахищених громадян за направленням центру зайнятості терміном не менше, ніж на 2 роки, щомісяця вам будуть компенсовувати фактичні витрати у розмірі єдиного соціального внеску за кожну прийняту особу впродовж 1 року. Для цього необхідно надати центру зайнятості інформацію про наявність вакансій (потребу в кадрах) ф. № 3-ПН, здійснити підбір серед осіб, які будуть направлені центром зайнятості, і подати заяву для відшкодування єдиного внеску.

На теперішній час ми компенсуємо витрати на сплату єдиного внеску 91 роботодавцю. Ви також можете бути у їх числі.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх