Добропольские спасатели рассказали школьникам о минной безопасности

Переглядів: 910 0 27.04.2018 в 13:00:38 Новини району
Добропольские спасатели рассказали школьникам о минной безопасности

У зв'язку із бойовими діями, що тривають на території Донеччини, залишається багато не розірваних боєприпасів, які представляють величезну загрозу для населення, особливо для маленьких дітей. А знайти «небезпечну іграшку» можна й на власному городі та навіть на вулицях міста.

24 квітня рятувальники 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області поспілкувалися зі школярами НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 - ДНЗ».  Рятувальники зауважили, що при виявленні вибухонебезпечного предмету або предметів підозрілого характеру лише безумовне виконання заходів безпеки є гарантом того, що не станеться нещасного випадку.

Фахівці Служби порятунку закликали дітей відповідально ставитися до своєї безпеки та до безпеки близьких. Особливу увагу представники ДСНС звернули на проблему захисту дітей від вибухонебезпечних предметів, тому що граючи та не підозрюючи нічого, вони можуть випадково натрапити на небезпечну знахідку та заподіяти шкоду собі та оточуючим.

Запам’ятайте! У разі виявлення небезпечної знахідки в жодному разі не фотографуйте її, відійдіть від неї на безпечну відстань тою дорогою, якою шли, а потім терміново телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх