Спасатели Доброполья провели учения в детской амбулатории и торговом центре

Переглядів: 1125 0 13.04.2018 в 10:00:19 Новини МНС
Спасатели Доброполья провели учения в детской амбулатории и торговом центре

Для більш оперативного реагування на пожежі та надзвичайні ситуації, співробітники ДСНС постійно підвищують професійні навички в ході проведення тактико-спеціальних навчань. Головним завданням таких заходів є не тільки підвищення професійної майстерності вогнеборців, а й навчання керівників установ правильним діям під час пожежі та виникнення  надзвичайних ситуацій.

Так, рятувальники 19-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели навчання в амбулаторії № 2 КЗ “Добропільська ЦПМСД”, що розташована по вул. Першотравнева, 75, м. Добропілля, метою яких стало відпрацювання спільних дій співробітників закладу та вогнеборців при виникненні пожежі.

За задумом навчання співробітники комунального закладу виявили загоряння в підвалі. Виникла загроза життю та здоров'ю людей, які перебували в будівлі. Була проведена евакуація людей, що знаходилися в приміщеннях та викликана пожежна охорона.

Після прибуття за місцем виклику вогнеборці провели оперативне розгортання та прокладку рукавних ліній. Під час проведення розвідки, рятівниками було виявлено постраждалого, евакуацію якого здійснювали через дах, задопомогою пожежної автодрабини. Незабаром умовну пожежу було локалізовано та ліквідовано.

Наступного дня відбулися тактико-спеціальні навчання з відпрацювання гасіння умовної пожежі та евакуації громадян в ТЦ «Добропілля».

За легендою, в підсобному приміщенні торгівельного центру відбулося загоряння. Адміністрація ТЦ оголосила евакуацію та викликала пожежну охорону. Після прибуття ря-тувальники одразу приступили до рятування постраждалих та ліквідації умовної пожежі. В підсобному приміщенні вогнеборці виявили чоловіка, який знаходився у непритомному стані. Його було винесено ланкою газодимозахисної служби на свіже повітря та передано медичним працівникам.

Рятувальники 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області успішно евакуювали населення та загасили умовну пожежу.

Для запобігання виникнення пожеж та мінімалізації їх наслідків, подібні заходи будуть проходити і надалі.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх