Рятувальники 19 ДПРЗ проводять заходи у рамках акції «Запобігти.Врятувати.Допомогти»

Переглядів: 1222 0 09.09.2017 в 08:30:41 Новини МНС
Рятувальники 19 ДПРЗ проводять заходи у рамках акції «Запобігти.Врятувати.Допомогти»

Такі заходи є уже традиційними і мають неабиякий успіх у дорослих та дітей.

 07 вересня діти дошкільних навчальних закладів м. Білицьке завітали у гості до вогнеборців на територію професійної пожежної частини № 97. Для дітей зустрічі із рятувальниками – справжнє свято. Хлопчики й дівчатка дізналися про причини та наслідки пожеж, дії у випадку виникнення пожежі та основні правила безпеки життєдіяльності дитини. Рятувальники продемонстрували присутнім аварійно-рятувальну техніку та спеціальне обладнання. З великим захопленням спостерігали діти за поданням ствола від пожежного автомобіля, як це роблять рятувальники в реальних умовах під час гасіння пожеж. 

Особливу увагу дітей рятувальники зосередили на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та невідомих пакетів. Кожен із дітей мав можливість побачити як можуть виглядати небезпечні знахідки.

Загалом усе, що побачили та почули діти під час акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.», є дуже повчальним та неодмінно має виконати свою місію: акцентувати увагу на необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності, умінні правильно діяти при будь-яких надзвичайних ситуаціях, щоб зберегти своє життя та, за необхідності, надати допомогу тому, хто її потребує.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх