Полицейские изъяли наркотики у жительницы Белозерского

Переглядів: 1881 0 13.09.2016 в 03:00:36 Новини поліції
Полицейские изъяли наркотики у жительницы Белозерского

У Білозерські поліцейські виявили та вилучили у перехожої медичний шприц частково заповнений речовиною жовтого кольору, зовні схожою на наркотичну. Відносно жінки розпочато кримінальне провадження.

Співробітники Добропільського відділення поліції під час несення служби і відпрацювання території міста Білозерське звернули увагу на одну з перехожих. Жінка виділялась нервовою поведінкою. Правоохоронці зупинили підозрілу особу для перевірки документів. У ході поверхневого огляду у пакеті 39-річної жительки міста Білозерське правоохоронці виявили медичний шприц із речовиною жовтого кольору.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, вилучила у правопорушниці речовину і направила її на дослідження.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх