Добропольская полиция успешно выявляет любителей наркотиков

Переглядів: 981 0 12.08.2019 в 07:30:27 Новини поліції
Добропольская полиция успешно выявляет любителей наркотиков

44 куща коноплі та згорток з висушеною коноплею вилучили правоохоронці в домоволодінні 52-річного жителя Добопільського району, а у мешканця м.Білозерське вилучили шприц з опієм ацетильованим. 
Правоохоронці отримали інформацію про те, що житель с.Золотий Колодязь вирощує коноплю у себе на подвір`ї. Після проведення перевірки за вказаним фактом рішенням Добропільського міськрайсуду була винесена ухвала на проведення обшуку, під час якого поліцейські виявили та вилучили 44 куща коноплі. Крім того, правопорушник зізнався поліцейським, що має при собі і вже «готовий продукт», а саме паперовий згорток із висушеною коноплею.
Наркотичні речовини вилучено та спрямовано на експертизу, а відносно чоловіка порушено відразу два кримінальних правопорушення за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України Кримінального кодексу України.
В цей же день у м.Білозерське правоохоронці виявили ще одного нарколюбителя. 51-річний чоловік мав при собі шприц з рідиною схожою на опій ацетильований. Правопорушник пояснив, що зберігав наркотики для власного вживання, адже вже тривалий час наркозалежний. Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Добропольская полиция успешно выявляет любителей наркотиков


Джерело: Добропільське Відділення Поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх