Добропольские полицейские изъяли 178 кустов конопли у жителя района

Переглядів: 1344 0 29.08.2018 в 15:00:27 Новини поліції
Добропольские полицейские изъяли 178 кустов конопли у жителя района

Нарковмисні рослини зростали на присадибній ділянці 50-річного жителя Добропільського району. Правоохоронці незаконний посів знищили та розпочали кримінальне провадження.

Інформація про чоловіка, що може зберігати наркотики, отримали дільничні офіцери Добропільського відділення поліції. Правоохоронці вирішили її перевірити та навідались до 50-річного чоловіка з санкціонованим обшуком.  

В ході слідчих дій працівники поліції виявили та вилучили на присадибній ділянці 178 кущів нарковмісних рослин висотою майже 2 метри та прилад для вирощування коноплі в домашніх умовах зі штучним освітленням, крапельним поливом та теплоізолюючими стінами. Крім того, у тому ж подвір`ї правоохоронці виявили та вилучили ще й суху та подрібнену наркотичну речовину рослинного походження загальною вагою близько 1 кг.

Все вилучене правоохоронці скерували на експертне дослідження. У рамках кримінального провадження, передбаченого ч.1 ст.310 (Незаконний посів маку або конопель) співробітники Добропільського відділення поліції з’ясують усі обставини правопорушення. Зараз вирішуються питання про повідомлення підозри фігуранту справи та обрання йому міри запобіжного заходу.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх