В Доброполье задержали водителя - наркомана

Переглядів: 1880 0 16.11.2016 в 09:00:46 Новини поліції
В Доброполье задержали водителя - наркомана

Під час профілактичного відпрацювання на дорогах Покровської (Красноармійської) оперативної зони, правоохоронці не тільки встановлюють факти порушення Правил дорожнього руху, а ще й виявляють інші факти порушення закону. В тому числі - незаконний обіг наркотичних речовин.
 
Так у місті Добропілля, для перевірки документів був зупинений автомобіль «Таврія». Під час перевірки 33-річного водій зізнався, що має при собі марихуану. У присутності понятих у правопорушника був виявлений паперовий згорток з речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичну. Водій пояснив правоохоронцям,що восени цього року знайшов кущ дикорослої коноплі, зірвав, висушив та виготовив марихуану для власного вживання.
 
Наркотична речовина була вилучена правоохоронцями і направлена на дослідження.
 
У відношенні правопорушника відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво,виготовлення,придбання,зберігання,перевезення чи пересилання наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Тепер водію-наркоману загрожує позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх