Поліцейські Добропілля викрили двох чоловіків, які обікрали свого товариша

Переглядів: 873 0 20.06.2020 в 10:30:19 Новини поліції
Поліцейські Добропілля викрили двох чоловіків, які обікрали свого товариша

Перебуваючи в гостях у свого товариша, зловмисники вкрали телевізор та планували його продати. За скоєння злочину підозрюваним загрожує до 5 років позбавлення волі.

Вранці минулого дня із повідомленням про крадіжку майна до поліції Добропілля звернувся 41-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що напередодні до нього у гості прийшли двоє його друзів. Утрьох чоловіки почали розпивати спиртне. Через деякий час господар заснув, а коли прокинувся з’ясувалося, що гості пішли разом з його телевізором.

Оперативники Добропільського відділення поліції встановили крадіїв. Правопорушники зізналися у скоєному та пояснили, що викрадений телевізор планували продати. Викрадене майно вилучено та після проведення усіх необхідних слідчих дій буде повернуто законному власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх