Фотофакт: У Добропіллі двоє чоловіків викрали близько 20 мішків вугілля з потягу

Переглядів: 1557 0 13.08.2016 в 02:50:23 Новини поліції
Фотофакт: У Добропіллі двоє чоловіків викрали близько 20 мішків вугілля з потягу

На залізничній станції Добропілля співробітниками поліції було затримано двох чоловіків, які викрали близько 20 мішків з вугіллям з вантажних вагонів. Правопорушникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Співробітники Добропільського відділення поліції, під час відпрацювання території залізничної станції Добропілля, помітили поблизу вантажних вагонів сторонніх осіб. Правоохоронці вирішили перевірити мету їх перебування на території залізничної станції.

З'ясувалося, що «сторонніми особами» виявилися двоє місцевих мешканців 31 та 32 років. Чоловіки прибули на станцію не випадково, а з метою крадіжки вугілля. На час їх затримання крадії встигли викрасти з вантажних вагонів майже 20 мішків з вугіллям. Скористатися викраденим їм завадили правоохоронці, які затримали зловмисників «на гарячому», молоді люди як раз вантажили мішки на гужову повозку.

Крім того, в ході обшуку прилеглої території правоохоронці виявили ще кілька повних мішків з вугіллям, як біля потягу, так і в середині вагону.

Під час затримання молоді люди всіляко заперечували свою причетність до цієї крадіжки і розповідали, що вони просто стояли поруч, і ніякого відношення до цього вугілля не мають.

Викрадене вугілля вилучено, а чоловіків перевіряють на причетність до аналогічних правопорушень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі триває досудове розслідування.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх