У чуткой бабушки с Доброполья неизвестный напился воды, а в знак благодарности украл все ее сбережения

Переглядів: 1659 0 22.12.2016 в 09:00:51 Новини поліції
У чуткой бабушки с Доброполья неизвестный напился воды, а в знак благодарности украл все ее сбережения

81-річна мешканка Добропілля впустила до свого помешкання незнайомого чоловіка, а згодом не дорахувалася 10 000 гривень та 2 000 доларів США. Наразі правоохоронці встановлюють особу злочинця.

На жаль, випадки, коли жертвами злочинів стають літні люди, не такі вже й рідкісні. Зловживаючи їх довірою, злодії під різними приводами заходять у домівки і заволодівають їх майном.

Так, до Добропільського відділення поліції звернулась 81-річна місцева мешканка. Літня жінка повідомила, що з її дому зникли гроші у сумі 10 000 гривень та 2 000 доларів США.   

Правоохоронці одразу виїхали на місце злочину. В ході досудового слідства було встановлено, що у скоєнні крадіжки вона підозрює чоловіка у віці близько 30 років.

Літня жінка розповіла, що невідомий зайшов до неї у двір та попросив води, довірлива пенсіонерка запросила чоловіка до свого будинку аби зігрітися. Чоловік скористався ситуацією та попросив жінку розміняти йому 500 гривневу купюру. Старенька без вагань розміняла гроші. Потім жінка віднесла свої заощадження до іншої кімнати, а сама вийшла у двір винести відро. В цей час чоловік ще залишався у домі, він саме пив воду. Після того, як невідомий пішов пенсіонерка помітила зникнення грошей, які вона зберігала у себе в шухлядці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до 3 років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Будь ласка, пояснюйте своїм літнім родичам та дітям, що  впускати до квартири сторонніх осіб дуже небезпечно, попросіть їх дзвонити вам всякий раз, коли незнайомці стукають у двері та наполегливо просять впустити в квартиру.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх