Поліцейські Добропілля провели навчальну спецоперацію по затриманню озброєних злочинців та визволенню заручника + ВИДЕО

Переглядів: 783 0 04.11.2019 в 08:30:33 Новини поліції
Поліцейські Добропілля провели навчальну спецоперацію по затриманню озброєних злочинців та визволенню заручника + ВИДЕО

За легендою, двоє озброєних чоловіків скоїли розбійний напад на місцеву крамницю та заволоділи грошима. Втікаючи від переслідування, зловмисники захопили автівку разом із заручником. В результаті спецоперації зловмисники затримані, заручника звільнено.

Участь у навчаннях взяли керівний склад й працівники Добропільського відділення поліції та працівники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Миколаїв».

Головною метою навчань стало вдосконалення практичних навичок поліцейських, налагодження взаємодії підрозділів та служб.

За легендою, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що двоє чоловіків у балаклавах зі зброєю скоїли напад на крамницю у м. Добропілля, заволоділи грошима у розмірі 10 тисяч гривень та втекли з місця пригоди.

За рішенням керівництва поліції, було введено в дію спеціальний оперативний план під умовною назвою «Сирена». Всі зовнішні наряди, автопатрулі та блокпости були орієнтовані на розшук зловмисників.

За декілька хвилин до поліції надійшло повідомлення, що нападники заволоділи мікроавтобусом білого кольору та захопили водія у заручники.  З метою звільнення заручника, в дію було введено спеціальну поліцейську операцію під умовною назвою «Заручник».

Розшукуваний автомобіль був помічений поліцейськими поблизу недобудови по вулиці Мечникова, в якій сховались озброєні злочинці разом із заручником.

В дію було введено оперативний план під умовною назвою «Грім».

Відразу оперативно небезпечну зону було заблоковано групами оточення, фільтрації, захоплення, комунікації. Після чого до роботи були залучені працівники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Миколаїв».

У результаті чітких та злагоджених дій заручник був звільнений, зловмисників – знешкоджено.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх