Добропольские правоохранители задержали двух граждан, которые зарабатывали незаконной вырубкой леса + ФОТО

Переглядів: 1407 0 25.02.2017 в 10:00:50 Новини поліції
Добропольские правоохранители задержали двух граждан, которые зарабатывали незаконной вырубкой леса + ФОТО

У лісосмузі поблизу села Золотий Колодязь правоохоронці затримали жительку села Веселе та її 23-річного сина, які самовільно вирубували дерева. Наразі всі речові докази вилучено. Зловмисники дають свідчення.

До Добропільського відділення поліції звернувся Золотоколодізянський сільський голова, та повідомив, що одна з місцевих мешканок намагається продати вирубані дерева.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції. Прибувши на виклик поліцейські побачили вантажний автомобіль, наповнений спиляними деревами клену та верби. Під час з’ясування обставин було встановлено, що 43-річна жінка разом зі своїм 23-річним сином без відповідного дозволу спилювали дерева у лісосмузі поблизу с. Золотий Колодязь.

Затримані пояснили, що дерева вони спилювали аби продати та трохи підзаробити. Мати розповіла, що виховує одна чотирьох дітей, грошей зовсім не вистачає, тому вона і зважилась на такий вчинок.

Однак слід зазначити, що ця родина вже не вперше була затримана правоохоронцями за незаконне спилюванням дерев та їх реалізацією, як дров. За даним фактом вже триває досудове розслідування.

Наразі всі речові докази вилучені. Відкрите кримінальне провадження за ст. 246 «Незаконна порубка лісу» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх