В Доброполье по-горячему поймали местного жителя, который срубил елку

Переглядів: 3545 2 17.12.2016 в 14:20:09 Новини поліції
В Доброполье по-горячему поймали местного жителя, который срубил елку

ГШР Добропільського відділення поліції оперативно відреагувала на виклик і протягом пів години встановила та затримала 22-річного місцевого мешканця, який зрубав ялинку на дитячому майданчику. За скоєне правопорушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Вночі до чергової частини Добропільського відділення поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що кілька хвилин тому вона стала очевидцем того, як на дитячому майданчику, розташованому на м-ні Молодіжний невідомий чоловік намагався викрасти ялинку з клумби.

Вже через 15 хвилин співробітники ГШР Добропільського відділення поліції прибули за вказаною адресою. Під час огляду місця злочину поліцейські побачили сліди, які залишив після себе злодій, а також на снігу було видно сліди волочіння ялинки. Сліди вивели правоохоронців до сусідньої багатоповерхівки, де вони і побачили чоловіка, який йшов з ялинкою в руках. Побачивши правоохоронців, він кинувся бігти. Чоловік разом з ялинкою заскочив у під’їзд багатоповерхівки. Зловмиснику пощастило, вхідні двері до під’їзду встигли зачинитись на замок.

Однак вже через кілька хвилин правоохоронці потрапили в середину під’їзду. На сходах одного з поверхів вони побачили зрублену ялинку. Правоохоронці відразу почали по квартирний обхід, в ході спілкування з сусідами поліцейські встановили в якій саме квартирі проживає схожий за описом молодий чоловік.  

Вже через 20 хвилин поліцейські встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 22-річний місцевий мешканець. Під час спілкування з правоохоронцями, чоловік спочатку розповідав, що ялинку він щойно купив у невідомого, а тікав тому, що злякався. Однак трохи згодом хлопець в усьому зізнався і розповів, що вкрав ялинку аби продати.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі. 


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 XepcoHec • 12:29:33, 18.12.2016
15 минут? Наверное в карты доигрывали? Ну хорошо что поймали !
avatar
1 WOLF • 17:08:57, 17.12.2016
Премию Дарвина дебилу.
ComForm">
avatar
Наверх