Добропольские полицейские нашли 16-ти летнюю девушку, которая сбежала с дома

Переглядів: 1945 0 28.10.2016 в 09:30:52 Новини поліції
Добропольские полицейские нашли 16-ти летнюю девушку, которая сбежала с дома

Трохи більше доби знадобилось Добропільським правоохоронцям, щоб повернути додому 16-річну втікачку. Дівчина вже неодноразово залишала домівку. Правоохоронці знайшли неповнолітню, яка перебувала у Краматорську та повернули її рідним.

25 жовтня до Добропільського відділення поліції звернулася 40-річна місцева жителька, яка повідомила, що 22 жовтня її донька не повернулася додому та не виходить на зв'язок.

Мати дівчини розповіла, що вже неодноразово донька залишала домівку, але більше ніж на добу не зникала. Відтак жінка звернулася до поліції лише через три дні після зникнення доньки.

Правоохоронці одразу розпочали пошуки неповнолітньої та поступово з’ясували, що напередодні дівчина разом зі своїми подругами відпочивала у кафе. Там вона вихвалялась, що збирається відвідати свою подругу у Краматорську. Правоохоронці одразу перевірили цю інформацію, вже через кілька годин оперативники з’ясували, що дійсно дівчина знаходиться у Краматорську у своєї подруги.

 Поліцейські доставили «втікачку» до Добропільського відділення поліції. Неповнолітня розповіла, що дісталась до Краматорську на попутках. Повідомляти рідних про своє місце знаходження дівчина не хотіла, тому що планувала ще кілька днів прогуляти та насолодитися самостійним життям.

Із 16-річною дівчиною поліцейські провели профілактичну бесіду з метою недопущення вчинення подібних випадків у майбутньому.

Цього разу все закінчилося добре. На щастя, поліцейським дівчину вдалося швидко знайти та повернути матері. Але правоохоронці нагадують, що ефективність пошуків юних «утікачів» напряму залежить від своєчасного інформування органів внутрішніх справ. Тому про зникнення дитини слід повідомляти до найближчого відділення поліції негайно. 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх