Фотофакт: Добропольские полицейские помогли 80-летней пенсионерке

Переглядів: 2128 0 08.01.2017 в 08:00:23 Новини поліції
Фотофакт: Добропольские полицейские помогли 80-летней пенсионерке

Співробітники Добропільського відділення поліції допомогли літній жінці приготувати їжу та прийняти ліки. Старенька дуже дякувала інспекторам за проявлені увагу й турботу.

Вчора, 5 січня, до Добропільського відділення поліції надійшов виклик від 80-річної місцевої мешканки, пенсіонерка просила про допомогу. Літня жінка розповіла, що самостійно подбати про себе не може, вже два дні вона нічого не їла, в хаті холодно, а її син запив і не звертає на неї уваги.

Правоохоронці виїхали за вказаною адресою. В помешканні, де проживала старенька було дійсно дуже холодно, пенсіонерка лежала у ліжку  і зовсім не могла пересуватися, кілька днів вона нічого не їла та не пила, тому була дуже слабка.  Літня жінка потребувала допомоги. Ледь стримуючи сльози, вона розповіла, що за нею доглядає син, однак він вже два дні п’є і не звертає на неї уваги.

Правоохоронці відразу допомогли жінці: розтопили піч, приготували їжу та дали необхідні ліки. 80-річна пенсіонерка дуже дякувала інспекторам поліції за проявлені увагу й турботу. Поліцейські пообіцяли старенькій обов’язково з’ясувати, чи можливо забезпечити її допомогою від соціальних служб.

Вже через кілька хвилин поліцейські знайшли 50-річного сина потерпілої, чоловік був на підпитку, на питання правоохоронців, як так сталося, що він забув про власну матір, він не міг нічого відповісти, йому було соромно, чоловік просив вибачення. Поліцейські провели з ним виховну бесіду та зауважили, що відтепер їх родина буде під пильною увагою правоохоронців і кілька разів на тиждень вони обов’язково будуть відвідувати їх. Правоохоронці радили чоловіку поводитись порядно і не забувати про свою стареньку матір, інакше обіцяли притягнути його до відповідальності.    

- Дуже шкода, що при наявності родичів, наші пенсіонери виявляються кинутими. Ми обов’язково будемо час від часу провідувати та допомагати літній жінці, - відмітили правоохоронці. 


Фотофакт: Добропольские полицейские помогли 80-летней пенсионерке


Фотофакт: Добропольские полицейские помогли 80-летней пенсионерке


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх