Фотофакт: добропольские полицейские задержали похитителя угля прямо на месте совершения преступления

Переглядів: 1813 0 31.03.2017 в 08:00:24 Новини поліції
Фотофакт: добропольские полицейские задержали похитителя угля прямо на месте совершения преступления

62 мішки, а це понад 3 тони вугілля, - таку «здобич» намагався вкрасти місцевий мешканець, аби покращити своє матеріальне становище. Ця спроба виявилася невдалою. Пильність і оперативність місцевих співробітників поліції стали на заваді правопорушнику, який тепер замість «багатства» може отримати тюремний строк.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від диспетчера залізничної станції «Добропілля» про те, що біля вагонів із вугіллям ходить невідомий.

Група швидкого реагування негайно виїхала в зазначене місце, де ними одразу ж був затриманий чоловік із лопатою. Неподалік правоохоронці виявили чималу кількість мішків із вугіллям, а саме 62. Затриманому правопорушнику не залишалося нічого, крім того, щоб зізнатися, ще це його рук справа.

Як з’ясувалося, 41-річний, ніде непрацюючий місцевий мешканець давно виношував свій план дій по «збагаченню» і не очікував, що він виявиться провальним. Так чоловік прорахував, що якщо продати 3 тони вугілля, можна отримати близько 9 тисяч гривень. Але спочатку йому потрібно було «роздобути чорне золото», а саме – вкрасти. За цим «заняттям» його і застали правоохоронці.

Викрадене вугілля вилучене у якості речових доказів, а відносно крадія відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Таким чином, чоловік може потрапити до в’язниці на строк до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх