Житель Доброполья пострадал от случайного собутыльника

Переглядів: 1057 0 06.04.2019 в 14:30:39 Новини поліції
Житель Доброполья пострадал от случайного собутыльника

Співробітниками поліції затримано підозрюваного у скоєнні грабежу. Правопорушник розпивав спиртне разом зі своїм новим знайомим, а потім пограбував його, заволодівши мобільним телефоном та банківською карткою.

Минулого дня до чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 66-річний місцевий мешканець, який повідомив, що його пограбував невідомий.

Під час встановлення обставин події з’ясувалося, що вдень потерпілий познайомився на вулиці міста з чоловіком. Разом вони почали вживати спирті напої. Через деякий час зловмисник вирвав у потерпілого мобільний телефон та банківську картку, з якої потім зняв 8 тисяч гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами злочинець був встановлений. Ним виявився 35-річний місцевий житель, який і раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Мобільний телефон, здобутий злочинним шляхом, вилучений та буде повернутий законному власнику, а гроші зловмисник встиг витратити.

За фактом пограбування слідчими Добропільського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Таким чином за бажання збагатитися за чужий рахунок, правопорушник може відправитися за грати на строк до 4 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх