В Доброполье женщина украла в супермаркете мобильный телефон

Переглядів: 1661 0 26.08.2016 в 02:40:28 Новини поліції
В Доброполье женщина украла в супермаркете мобильный телефон

Правоохоронці Добропільського відділення поліції викрили 31-річну місцеву жительку, яка в магазині зі столу поцупила мобільний телефон. Тепер жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

До Добропільського відділення поліції звернувся місцевий житель, який повідомив про крадіжку особистих речей у супермаркеті. Залишивши на декілька хвилин свої речі без нагляду, чоловік позбувся мобільного телефону.

Співробітники поліції одразу виїхали на місце події. У розмові з правоохоронцями заявник розповів, що перекладаючи покупки він поклав телефон на стіл, а потім забув за нього і вийшов із магазину, через кілька хвилин чоловік схаменувся, однак було вже пізно, мобільний зі столу зник.

Поліцейські передусім перевірили причетність до вчинення злочину інших відвідувачів цього закладу, а відтак отримали ґрунтовні підстави вважати, що крадіжку вчинила 31-річна місцева мешканка.  

Як з'ясувалося,перебуваючи у магазині, жінка помітила залишений без нагляду мобільний телефон. Скориставшись відсутністю його власника, зловмисниця без уламків совісті заволоділа чужими речами.

Викрадений телефон правоохоронці вилучили, а згодом повернуть його потерпілому.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України(Крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх