В Доброполье задержали очередного вора велосипедов

Переглядів: 1199 0 20.08.2016 в 02:30:22 Новини поліції
В Доброполье задержали очередного вора велосипедов

В селі Ганнівка правоохоронці затримали чоловіка, який після спільної п'янки вкрав у свого товариша велосипед. Тепер зловмиснику грозить до трьох років позбавлення волі.

До чергової частини Добропільського відділення поліції зателефонувала 30-річна жителька села Ганнівка. Жінка повідомила, що у неї з двору зник велосипед. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, поки потерпіла перебувала в будинку, її чоловік взяв велосипед і поїхав по своїм справам. По дорозі додому він зустрів свого знайомого, вони вирішили трохи випити. Випивши зайвого чоловік потерпілої заснув. Коли ж прокинувся – виявив відсутність велосипеду і свого товариша.

Отримавши опис підозрюваного та украденого транспорту, правоохоронці розпочали пошуки правопорушника. Проїжджаючи містом, працівники поліції побачили схожого за описом чоловіка разом з викраденим велосипедом.

Підозрюваного запросили до відділу поліції для дачі показів.

31-річний раніше судимий чоловік розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи. Користуючись нагодою, поки ніхто не бачить, він поцупив велосипед і хотів його продати, однак не встиг, йому завадили правоохоронці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх