Добропольские полицейские оперативно разыскали грабителя, который среди бела дня украл чужой велосипед

Переглядів: 1182 0 27.09.2018 в 15:00:45 Новини поліції
Добропольские полицейские оперативно разыскали грабителя, который среди бела дня украл чужой велосипед

31-річний чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, скоїв чергове правопорушення – заволодів велосипедом, який місцевий мешканець Добропілля залишив біля магазину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 40-річний чоловік і повідомив про те, що щойно невідомий відкрито заволодів його велосипедом. Потерпілий зміг детально описати зовнішність потенційного злодія і правоохоронці одразу почали його пошуки.

Вже через кілька годин поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець, який ніде не працює і вже неодноразово відбував покарання за майнові злочини. Сам грабіжник пояснив, що коли він вийшов з крамниці і побачив, що стоїть двоколісний транспортний засіб, власника якого поруч немає, вирішив ним заволодіти.

Наразі викрадений велосипед вилучено й буде повернуто законному власнику.

За даним фактом слідчими Добропільського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх