В Доброполье провели семинар для плательщиков налогов + ФОТО

Переглядів: 1492 0 23.07.2016 в 07:05:56 Новини податкової інспекції
В Доброполье провели семинар для плательщиков налогов + ФОТО

Про актуальне – під час семінару для платників податків Добропільської ОДПІ

22 липня 2016 року фахівцями Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області проведено семінар на тему: «Актуальні питання адміністрування єдиного соціального внеску», «Порядок користування електронним кабінетом платника» та «Дотримання податкового законодавства».

Перший заступник начальника Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області Якунін І.В. відкрив роботу семінару та повідомив, що тема дуже актуальна та цікавить багатьох.

«Мета нашого заходу – роз’яснення змін до податкового законодавства з метою уникнення неоднозначного тлумачення окремих законодавчих норм. Формування партнерських відносин базується на обізнаності платників у питаннях податкового законодавства, в свою чергу платники  зобов`язані своєчасно виконувати конституційний  обов`язок та платити податки на добровільній основі» - сказав Іван Володимирович.

Виступаючі акцентували увагу присутніх на досягненні максимального рівня зручностей для платників та перевагах подання звітності в електронному вигляді, дотримання норм податкового законодавства щодо термінів подання податкової звітності та строків сплати податкових зобов’язань.

Порушувались також питання застосування положень Податкового кодексу України щодо оподаткування податком на доходи фізичних осіб, податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку, адміністрування єдиного соціального внеску та останніх змін та доповнень у податковому законодавстві.

На завершення семінару фахівці інспекції відповіли на запитання платників податків.

 

 

 

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

 

 


В Доброполье провели семинар для плательщиков налогов + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх