В Доброполье открылся бизнес-клуб

Переглядів: 1454 0 17.07.2018 в 15:00:42 ГО Добро
В Доброполье открылся бизнес-клуб

Добропільська міська служба зайнятості відвідала 14 липня перше засідання Добропільського бізнес-клуба.

Бізнес-клуб стане майданчиком для навчання кожного, хто бажає розвивати свій потенціал, реалізувати власні бізнес-проекти, розвивати існуючий бізнес і просто цікаві ініціативи.

Відкрив захід голова ГО «ДЦМ Добро» Володимр Орос, який розповів що дізнавшись про зацікавленість ініціативних мешканців та діючих підприємців міста Добропілля підхопив ідею заснування Добропільського бізнес-клубу та планує в майбутньому сприяти проведенню подібних заходів, запрошувати видатних фахівців своєї справи та тренерів різних напрямків. 

Заступник директора Добропільського міського центру зайнятості Тетяна Яцура зазначила, що розвиток малого та середнього бізнесу в місті Добропіллі є головним пріоритетом, адже саме цей сектор дозволяє нам будувати майбутнє. Тетяна проінформувала про основні діючі грантові програми та можливість отримання одноразової допомоги на відкриття власної справи безробітним від центру зайнятості.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Валентина Гончарова зазначила, що одним із першочергових завдань Добропільського міського центру зайнятості є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якісним задоволенням їх потреб.

Провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Зіганшина розповіла про механізми стимулювання створення нових робочих місць від центру зайнятості за рахунок компенсації єдиного соціального внеску за працевлаштування окремої категорії громадян або в пріоритетному КВЕДі на нові робочі місця та компенсації витрат за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Наталя Кузьміна проінформувала про можливості організація професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, зокрема на замовлення роботодавців.

В ході дискусій були визначені основні напрямки подальшої роботи бізнес-клубу:

- Захист прав, 

- Навчання, 

- Саморозвиток, 

- Взаємодія в бізнес осередку.

На заході присутні мали змогу прослухати корисні майстер класи від Анни Бурлакової на тему «Можливості просування товарів та послуг бізнесу через соціальні мережі» та від Тетяни Маслакової на тему «Бізнес та здоров’я». 

Добропільський бізнес-клуб – це простір, який створюється в допомогу молодим лідерам, які прагнуть заснувати власну справу або власникам діючого бізнесу, які бажають розвивати своє підприємство. Ми готові прислухатися до ідей активних мешканців та сприяти їх соціальному та економічному розвитку на благо нашого міста.

У наш час необхідно постійно розвиватися, щоб іти в ногу з часом. Тому чекаємо усіх бажаючись долучитись до Добропільського бізнес-клубу.

 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх