В Доброполье презентовали программу "Строим Украину вместе»

Переглядів: 891 0 21.02.2019 в 08:30:38 Суспільство
В Доброполье презентовали программу

19 лютого в Добропіллі відбулась презентація культурно-освітньої програми «Будуємо Україну разом» (БУР), що була створена благодійною організацією «Львівська освітня фундація». Керівників профільних структурних підрозділів міської ради та громадських активістів Добропілля ознайомили з основними принципами програми.

БУР – це про будівництво мережі проактивних людей, яким не байдуже, які не хочуть миритися з існуючими реаліями життя і готові творити зміни на місяцях, брати відповідальність за своє особисте життя, життя своєї громади та країни загалом. Також це будівництво комунікації між українцями з різних регіонів, завдяки можливості їздити в інші області країни, пізнавати незвідані простори, знайомитись та розвінчувати стереотипи та стигми, що існують в нашому суспільстві щодо сходу і заходу України.

В результаті обговорення, яке виникло під час презентації, активісти дійшли до думки, що треба робити наше місто більш яскравим. Тож наразі виникла ідея проведення серед школярів конкурсу ескізів, кращі з яких буде перенесено на стіни навколо стадіону. Роботи з малювання можуть проводитись волонтерами з числа місцевих жителів та людьми з волонтерських таборів програми БУР. Та про реалізацію говорити ще зарано, адже БУР ще не визначили остаточно, в яких містах працюватимуть.


В Доброполье презентовали программу


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх