В Доброполье полицейские обнаружили в кармане местного жителя шприц с опием

Переглядів: 1016 0 16.11.2018 в 14:30:21 Новини поліції
В Доброполье полицейские обнаружили в кармане местного жителя шприц с опием

В кишені чоловіка, який раніше вже неодноразово притягувався до відповідальності за зберігання наркотиків, був знайдений шприц із наркотичною рідиною. Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження.

Під час патрулювання вулиць міста. співробітники Добропільського відділення поліції звернули увагу на підозрілу особу. Так, під час перевірки документів та поверхневого одягу 35-річного місцевого мешканця, в кишені його куртки був виявлений медичний шприц із рідиною, зовні схожою на наркотичну. Сам чоловік пояснив, що не так давно знайшов шприц у траві й залишив собі, аби вжити наркотик вдома. «Я не з чуток знаю як виглядає наркотична рідина, тому натрапивши на шприц із наркотичним змістом, я забрав його собі»,- пояснив нарколюбитель.

Наразі наркотична речовина вилучена та відправлена на експертизу.

Відносно мешканця Добропілля відкрито кримінальне провадження за ст. 309  «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх