Добропольские полицейские задержали мужчин, которые производили наркотики "для себя"

Переглядів: 1472 0 30.06.2016 в 07:18:11 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали мужчин, которые производили наркотики

Співробітниками поліції затримано двох чоловіків, які виготовляли та зберігали наркотики «для себе». Небезпечні речовини вилучені та направлені на експертизу, а їх власникам загрожує до 3 років позбавлення волі.

Минулого дня під час патрулювання вулиць Добропілля, співробітниками поліції був зупинений чоловік з ознаками наркотичного сп’яніння. Під час перевірки документів та огляду особистих речей підозрілого, був виявлений поліетиленовий пакет з рослинами конопель.

Хазяїном нарковмісної рослини виявився 43-річний мешканець с. Св’ятогорівка. Під час перевірки було встановлено, що чоловік на околиці міста знайшов дикорослу коноплю та нарвав її собі. У подальшому зловмисник планував виготовити із неї марихуану. Але по дорозі додому його перестріли правоохоронці. «Марихуану намагався виготовити винятково для себе, без мети збуту» - запевнив затриманий.

До речі це не вперше чоловік конфліктує із законом через наркозілля, він вже був судимий за скоєння злочинів у сфері незаконного зберігання наркотичних речовин.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх