За сутки добропольские полицейские задержали троих любителей конопли

Переглядів: 1432 0 21.05.2016 в 14:20:12 Новини поліції
За сутки добропольские полицейские задержали троих любителей конопли

Протягом минулу доби під час несення служби правоохоронці Красноармійської оперативної зони тричі вилучали наркотичні речовини. По всім фактам відкриті кримінальні провадження, зловмисникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Поліцейські Красноармійської оперативної зони активно протидіють поширенню наркотиків. Під час несення служби правоохоронці постійно перевіряють занедбані будівлі, парки, сквери, паркування та околиці міста з метою виявлення фактів вживання, придбання, зберігання та збуту наркотичних речовин. Особливу увагу поліцейські звертають на виявлення молоді, яка вживає або розповсюджує наркотики.

Так, у місті Білозерське Добропільського району оперативники затримали 23-річну місцеву мешканку за паління у громадському місті. На неї був складений адміністративний протокол. Під час обшуку у кишені куртки зловмисниці поліцейські вилучили паперовий згорток, в якому знаходилась конопля. Затримана пояснила, що наркотики вона знайшла в почтовій скриньці свого сусіда, а коли зрозуміла, що це конопля вирішила залишити її собі для власного вживання.

Аналогічний факт виявили співробітники Добропільського відділеня поліції у місті Добропілля. Правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. 41-річний місцевий мешканець був зупинений поліцейськими для перевірки документів. При особистому огляді у нього було знайдено  та вилучено суху речовину рослинного походження, схожу на коноплю.

Вечором, в той же день, правоохоронці Селидівського відділеня поліції під час патрулювання території міста, біля зупинки, зупинили 30-річного молодого чоловіка, який розпивав пиво. Під час встановлення його особистості та огляду речей у внутрішній кишені його брюк поліцейські виявили та вилучили суху подрібнену коноплю. Зловмисник пояснив, що коноплю він зірвав у лісосмузі, а потім висушив і залишив собі  для власного використання.

Вилучене направлено на експертизу, за результатами якої буде вирішено питання про оголошення підозри зазначеним особам та обрання щодо них запобіжного заходу.
 

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 3 років позбавлення волі.
 


За сутки добропольские полицейские задержали троих любителей конопли


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх