В Добропольском отделении полиции прошли занятия по служебной подготовке

Переглядів: 1120 0 05.02.2018 в 15:00:52 Новини поліції
В Добропольском отделении полиции прошли занятия по служебной подготовке

Щотижня, в кожному поліцейському органі проводяться заняття з особовим складом із службової підготовки. Мета занять - підвищення рівня професійної підготовки правоохоронців для якісного виконання ними службових обов'язків.

Цього разу інструктор з особистої безпеки тренінгового центру обласного главку Ігор Ткачук провів заняття з вогневої та фізичної підготовки з особовим складом Добропільського відділення поліції. Мета даного заходу - підвищення рівня професіоналізму співробітників поліції. На початку занять правоохоронці відпрацьовували ситуативні завдання, які можуть виникнути під час несення служби та алгоритм дій в екстремальних ситуаціях.

Пізніше під керівництвом інструктора у тирі співробітники поліції змогли потренуватися в стрільбі з пістолету Макарова. Після тиру поліцейські відпрацьовували прийоми рукопашного бою.

Отримані знання керівники поліції закріпили, пройшовши тестування. В результаті учасники навчань продемонстрували гідний рівень фізичної підготовки та готовності до виконання поставлених завдань в умовах бойових дій.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх