В Доброполье водитель иномарки из-за плохой погоды не справился с управлением

Переглядів: 2209 0 28.12.2016 в 11:00:38 Новини поліції
В Доброполье водитель иномарки из-за плохой погоды не справился с управлением

Водій автомобілю Skoda Oktavia не впорався з керуванням, в результаті чого  з'їхав з дороги в придорожню зону. Внаслідок ДТП юнак отримав різані рани обличчя.

Вчора близько 20.00 на 12 кілометрі автодороги «Добропілля-Лиман» 22-річний водій автомобілю Skoda Oktavia не впорався з керуванням та з'їхав з дороги в придорожню зону. Внаслідок ДТП юнак отримав різані рани обличчя. На місці події водієві була надана медична допомога. Зараз життю та здоров'ю потерпілого нічого не загрожує.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці ще раз нагадують водіям головні правила, яких потрібно дотримуватися під час водіння в зимовий період:

  • Керуйте автомобілем плавно. Ніяких різких рухів. Зрозумійте одну просту річ: будь-яка різка дія за кермом, педалями газу або гальмом - і ваша машина зривається в занос;
  • Знайте на що здатна ваша машина. Дуже важливо розуміти механіку віддачі свого автомобіля;
  • Постійно контролюйте стан дорожнього покриття. Якщо ви за кермом і погодні умови погіршуються на очах, старайтеся з певною періодичністю трохи придавити педаль гальма і зрозуміти, як справляється гума з нинішньої погодою.
  • Не здійснюйте маневри, які можуть збити з пантелику інших учасників руху;
  • Що завгодно краще, ніж лобове зіткнення. Це може звучати жорстоко, але краще «зловити» дерево, або стовп, або відбійник, або бровку, або клумбу, ніж вискочити на зустрічну. Це підтверджує як статистика, так і здоровий глузд. Удар зі статичним об'єктом не настільки критичний, як удар з рухомим назустріч об'єктом вагою більше тонни.
  • І, найпростіші поради: очищуйте скло, дах від снігу. Купуйте якісні покришки, не заощаджуйте, адже ваш автомобіль тримається за дорожнє покриття тільки цими чотирма «плямами контакту» і нічим більше.

Будь уважними та акуратними і удачі за кермом!


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх