Житель Доброполья нашел и сдал в полицию гранату времен Второй Отечественной войны

Переглядів: 1473 0 21.07.2016 в 06:30:13 Новини поліції
Житель Доброполья нашел и сдал в полицию гранату времен Второй Отечественной войны

Житель Добропілля виявив у лісосмузі предмет, зовні схожий на гранату часів Великої Вітчизняної війни, вкритий корозією. Чоловік підібрав цей предмет, поклав у пакет та приніс знахідку до відділення поліції.

До Добропільського відділення поліції звернувся 34-річний місцевий мешканець, який повідомив, що у лісосмузі біля шахти Добропільська він знайшов боєприпас. Чоловік приніс знахідку до відділення поліції з метою добровільної видачі.

При візуальному огляді даного предмету правоохоронці встановили, що вказаний предмет схожий на гранату РГД-34 часів ВВв.

Вилучений предмет направили на експертизу.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».  

Пам’ятайте, що до кримінальної відповідальності за ч.3 ст.263 Кримінального Кодексу України не притягуються громадяни, які добровільно здали зброю, вибухівку та набої.

Шановні громадяни, добровільну видачу ви можете здійснити у відділенні поліції, а також повідомити про наявність зброї та вибухівки за номером «102».

 

Добропільське відділення поліції

Покровського відділу поліції

ГУ НП в Донецькій області

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх