В Доброполье полицейские спасли жизнь местному жителю

Переглядів: 2142 0 31.08.2016 в 03:05:28 Новини поліції
В Доброполье полицейские спасли жизнь местному жителю

Близько о півночі 40–річний чоловік впав у колодязь, провівши у воді  майже три години, він втратив всяку надію на порятунок. Саме в цей час правоохоронці прибули на допомогу та врятували йому життя.

Під час чергування в ГШР пізно вночі правоохоронці отримали повідомлення від невідомої, про те, що в районі очисних споруд, за автобазою, чутні крики чоловіка про допомогу.

Поліцейські одразу виїхали за вказаною адресою. Під’їхавши до очисних споруд правоохоронці дійсно почули ледь чутні крики чоловіка. Поліцейські не зразу збагнули звідки доноситься голос, на вулиці було вже темно і зовсім нічого не видно. Працівники ГШР вийшли з автомобіля і прислухаючись звідки доноситься голос почали прочісувати прилягаючу територію відстійників очисних споруд. Вже через 15 хвилин поліцейські знайшли потерпілого.

40-річний чоловік близько трьох годин тому впав у колодязь і вже навіть не сподівався, що хтось йому допоможе вибратись. Чоловік самостійно не міг впоратись тому, що відстань від води до поверхні землі  становила близько 2 метрів. Крім того,  потерпілий не діставав ногами до дна, щоб втриматися на поверхні води, чоловік ледь тримався за якийсь крючок у стіні колодязя.

Щоб потрапити до потерпілого, правоохоронці використали автомобільний трос. Спустивши чоловіку трос, поліцейські витягнули знесиленого чоловіка з колодязя та підняли його на верх.  

Як було встановлено, ввечері чоловік повертався з рибалки та випадково, не помітивши отвору, впав у колодязь.

Після надання допомоги правоохоронці відвезли потерпілого додому.

Чоловік був дуже вдячний правоохоронцям за своє спасіння.

«Мене переповнюють емоції, але я дійсно щиро дякую правоохоронцям за те, що вони знайшли мене та врятували мені життя» - зазначив він. 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх