В Доброполье полиция пресекла деятельность нелегального пункта металлолома + ФОТО

Переглядів: 1633 0 25.11.2016 в 08:00:18 Новини поліції
В Доброполье полиция пресекла деятельность нелегального пункта металлолома + ФОТО

Поліція припинила протиправну діяльність 34-річного місцевого мешканця, який організував на подвір’ї свого автосервісу підпільну «металоприйомку». У господаря незаконного бізнесу вилучено понад 3,5 тонни чорного металу .

Правоохоронці Добропільського відділення поліції викрили чергову підпільну  «металоприйомку» в селі Святогорівка Добропільського району.

Поліцейські отримали інформацію про те, що 34-річний місцевий мешканець організував скупку металу  на власній станції технічного обслуговування автомобілів. В ході перевірки отриманої інформації були зібрані незаперечні докази, які підтверджували факт незаконної діяльності вказаного громадянина. Встановлено, що молодий чоловік займався прийомом металобрухту, однак «бізнесмен» не мав на заняття такою діяльністю відповідного дозволу. Тому правоохоронці, отримавши дозвіл суду, завітали до нього в гості. Під час обшуку поліцейські вилучили у чоловіка близько 3,5 тонн металу та спеціальні металеві ваги для зважування брухту.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до виправних робіт на строк до 2 років або обмеження волі на строк до 1 року.

Наразі триває досудове розслідування.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян повідомляти про факти функціонування незаконних пунктів прийому металобрухту за телефоном 102.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх