У Добропіллі може з'явитися новий трубний завод

Переглядів: 2837 0 03.08.2021 в 10:30:26 Новини району
У Добропіллі може з'явитися новий трубний завод

У Києві днями відбулася ІV Міжнародна вугільна конференція «Вугільні регіони України: справедлива трансформація та видобуток вугілля. Український та міжнародний досвід». Від Добропільської громади онлайн участь у конференції брав секретар міської ради Віталій Шевченко.

Він розповів Новому шляху, що під час засідань у секціях обговорили такі питання: «Досягнення вуглеродної нейтральності та можливості для вугільних громад», «Вуглевидобуток в умовах «зеленого енергетичного переходу», «Справедлива трансформація вугільних регіонів. Можливості для диверсифікації економік монопрофільних міст».
Звичайно, добропільців хвилює ситуація у місті – де працюватимуть мешканці після закриття шахт, яке, згідно планів керівництва держави, відбудеться у майбутньому. Віталій Олександрович повідомив, що місто Добропілля стало першим вугільним регіоном України, яке рухається шляхом економічної диверсифікації. Вже розроблено відповідну програму, яка розрахована на три роки і передбачає понад 40 проектів зі створення нових робочих місць в різних секторах економіки: від будівництва до надання послуг. Серед найбільш значних проектів:
- реконструкція нежитлової будівлі під Центр суспільної та ділової активності у м. Добропілля по вул. Першотравнева, 65;
- реконструкція котельні № 2 КП «Добро» Добропільської міської ради для розміщення екструзійної лінії з виробництва труб поліпропіленових армованих; 
- будівництво заводу з виробництва бруківки та інших виробів із бетону у м. Білицьке; 
- будівництво заводу з виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів у м. Добропілля;
- створення тепличного комплексу на території Добропільської міської територіальної громади.


Джерело: https://www.facebook.com

Мітки: город, завод


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх